Hoe het begon

Begin januar 2015 zagen wij in een flits het allerbelangrijkste en meeste kwetsbare wat we hebben onder een auto belanden. Het scheelde vrijwel niets...

Al snel werd duidelijk dat wij niet de enige zijn die regelmatig moedig opde fiets stappen om het verkeer in Montfoort te trotseren, samen met onze jonge kindjes. Op die kleine fietsjes zitten hartjes, die iedere ochtend blij wakker worden omdat  ze samen met hun vriendje naar school kunnen fietsen. Dat gunt u ze toch ook?

Er moet iets veranderen om de verkeersveiligheid in Montfoort & Linschoten te verbeteren! Daar zetten wij ons met heel ons hart voor in!

Wat wij willen:

De (verkeers)veiligheid voor kinderen (en volwassenen) van Montfoort en Linschoten verbeteren door verkeersdeelnemers bewust te maken van hun verantwoordelijkheid voor de verkeersveiligheid.

Wat wij doen:

Op een speelse manier verkeersdeelnemers met oog en begrip voor de kwetsbaarheid en onervarenheid van 'hartjes op de fiets' laten krijgen. Verkeersveilige oplossingen aandragen, waarbijwe de gemeente motiveren om actie te ondernemen.

Inmiddes zijn wij officieel aangesloten bij Veilig Verkeer Nederland en werken we als Afdeling Montfoort / Linschoten samen om de verkeersveiligheid binnen de gemeente te verbeteren.

Wat wij nodig hebben:

U kunt ons helpen door uw ervaringen in het verkeer met ons te delen. Kijk onder 'Contact' hoe u contact met ons kan opnemen.